Proiectele mele

Iniţial a fost o asociere de idei între prieteni, apoi o asociaţie, astăzi o platformă care îşi propune să cunoască sute, mii de oameni faini.

Extragem din cotidian cele mai inteligente și fresh noeme şi colorăm tărâmul neexplorat al entităților culturale, educaţionale şi ştiinţifice. Scopul nostru este acela de a promova, dezvolta şi răspândi cultura, ineditul și creația.

Vă invităm să rămâneți aproape de noi și să creăm împreună, un spațiu în care rațiunea să tolereze magia, iar culoarea, monocromia.
Apuseni Info este o platformă web de informare din Munţii Apuseni, zonă cuprinsă între judeţele Cluj, Bihor, Arad, Hunedoara şi Alba. 

Prezintă ştiri, noutăţi, evenimente şi analize din Apuseni şi promovează evenimentele culturale din acest areal.
Campania metroucluj.ro îşi propune să iniţieze, să susţină şi să participe la implementarea introducerii metroului în Cluj-Napoca şi zona metropolitană.

Proiectul nostru propune următorul traseu: Gilău – Floreşti – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu, practic o linie care să asigure mobilitatea locuitorilor din municipiu şi localităţile limitrofe dar care să şi facă legătura între Autostrada Transilvania şi platforma industrială de la Jucu.