Cel mai performant inspector școlar din țară a fost înlăturat din funcție de PNL!

În plină pandemie de coronavirus, Guvernul PNL a decis să treacă pe linie moartă performanța și nu a mai prelungit mandatul managerial al celui mai performant inspector școlar din țară.

În loc să fie axați exclusiv pe acest DEZASTRU sanitar, social și economic, pe furiș, liderii PNL operează execuții politice, înlăturând performanța pentru carnetul de partid!

De ce măsură ministrului Anisie este nedreaptă?

Felicitări Valentin Cuibus pentru tot ce ați realizar și pentru performanțe! Au fost 8 ani BUNI pentru învățământul preuniversitar din Cluj!

La final de mandat, fostul inspector general al ISJ Cluj a trimis o scrisoare de mulțumire colaboratorilor săi:„Dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani.

Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți -, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai… tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit.

Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri!”, se arată în mesajul lui Valentin Cuibus

You may also like

Leave a Comment