Continuă distrugerea PSD Cluj: Alegeri nestatutare la Turda, fără cei 6 primari din zonă, consilieri județeni și parlamentari…

Statutul, istoria organizației din Turda, toate călcate în picioare de cei trei intruși cocoțați NESTATUTAR în fruntea PSD Cluj.

În micimea dumnealor, au organizat alegeri NESTATUTARE în Turda, fără să aștepte un răspuns de la București cu privire la contestația lui Cristian Matei, primarul Turzii fiind judecat, la nivel județean, de o comisie de etică în care câțiva membri au fost schimbați nestatutar.

Statut ca statut… dar să nu fie lângă dumnealor măcar unul dintre primarii zonei, colegii primari din Săndulești, Viișoara, Ceanu Mare, Triteni, Aiton, Luna, fără să fie prezenți consilierii județeni din zonă sau parlamentarii PSD Cluj… jenant!

La Cluj, PSD moare în fiecare zi, sub bagheta acestor intruși diletanți.

Să organizezi alegeri FĂRĂ CONSILIERII LOCALI PSD Turda, Nicolae Roș, Adrian Sălăgean, Sorina Mihaela Crișan, Paul Năstase, Daniela Pîrlea, Maria Iuliana Sămărtinean și viceprimarul Lucian Nemeș! Este INADMISIBIL!

Intrusul grobian, îngropat în datorii la ANAF, cu N procese pierdute pe calomnie și N procese în rol, intrus care a reușit performanța într-o singură viață să fie exmatriculat din două instituții universitare, pentru că este leneș și pentru că nu-i place cartea.

Intrusul grobian care a înjurat numeroși clujeni și care se scuza că în 2017 și 2018 nu era persoană politică, mințind și omițând exercițiile electorale pierdute dezastruos la primărie și parlament.

Acest individ vulgar nu este reprezentativ pentru PSD, cine să creadă într-un individ care înjură, consumă spirt și insultă de la jurnaliști, la oameni de afaceri și până la profesori universitari. Acest individ nu trebuie doar scos din politică, ci trebuie ignorat total în spațiul public.

Al doilea intrus, intrusul facturier care se joacă de-a alba neagra cu cifrele sondajelor de opinie și care uită că unii dintre noi știm că nu a absolvit nici matematica, nici sociologia, așa cum se laudă. Practic, un intrus facturier mincinos, obsedat de banii partidului și incapabil să se întrețină. Noroc cu cei de acasă…

Al treilea intrus care distruge organizația, pseudo-securistul care linge clanțele pe la București, dl. Melițoiu, și care uneori se crede Bond de Rahova, trimițându-mi mesaje de amenințare prin interpuși. Măi pseudo-securistule, lasă amenințările și încearcă să muncești. Să nu îți fie frică de munca cinstită, nu poți trăi mereu în umbra cuiva, cerșind câte-o funcție de la partid!

Așa că, stimați intruși, oricât încercați să distrugeți organizația și să numiți președinți interimari, de recunoașterea membrilor PSD Cluj nu veți beneficia, pentru că toți știu ce sunteți: niște intruși diletanți.

P.S. Noul președinte PSD Turda este vechiul președinte al PRU Turda. Faptul că a fost membru PRU nu este o problemă dar că intrușii nu au invitat toți consilierii locali din Turda, consilierii județeni, primarii și parlamentarii PSD Cluj, la alegeri, spune multe despre legalitatea acestora.

#NoapteacaHOȚII

You may also like

Leave a Comment