Cei care cred că pot efectua EPURĂRI în PSD Cluj se înșeală! Sunt cu ochii pe voi!

În această după-amiază am identificat încă o mostră de management politic falimentar, generat de cei trei intruși care dizolvă, exclud, alungă, în loc să adune.

Fără trecut în partid, fără gram de legitimitate și, binențeles, fără viitor, cei trei intruși continuă opera de epurare politică începută în luna septembrie. Mai nou, aceste epurări politice sunt anunțate public, precum afișarea cadavrelor în piața publică în timpul Revoluției Franceze.

„PSD Florești se reorganizează. Începând din aceasta seara, după 3 ani de absenta aproape totala a unei viziuni și a unui haos de management politic, biroul organizației a început curățenia de asa-ziși membrii, care s-au folosit doar de sigla PSD.

Vor fi excluderi statutare, ne vom exonera de toți “membrii” care au adus doar deservicii partidului urmărind interesele personale.

Odată cu reorganizarea interna, membrii vechi și simpatizanți din “vatra veche” s-au alăturat din nou în activitățile partidului, totodată, noi membrii încep sa se alăture și sa își arate susținerea unui președinte cu adevărat roman” arată oficialii PSD Florești.

Am trăit o mare amărăciune citind rândurile de mai sus !

Asta este Sierra Maestra PSD Cluj ! Traversăm obstacolele prieteni indiferent de costuri și în câteva săptămâni ne reunim cu toții. Cu bune și rele, fie să fim cu toții dragi prieteni! La partid se adună oameni, valori și nu se îndepărtează nimic!

Gangsterul bipolar, ex. șoferul pseudo-securist care amenință colegii, aleșii locali și strategul facturist frustrat, nu pot distruge cât putem noi repara!

Fac un apel către toți colegii excluși să-mi transmită spețele în timp util, pentru a putea efectua contestațiile, apoi, în funcție de caz, pentru a ne prezenta în fața judecătorului !

You may also like

1 comment

Marius ianuarie 16, 2020 at 12:46 pm

Asa e peste tot, cand vrei sa scapi de cineva, il dai afara

Reply

Leave a Comment