Câteva sfaturi gratuite le ofer intruşilor basculaţi în PSD Cluj! Primul: Ţineţi aproape colegii, nu-i daţi afară!

Încă nu ştim dacă premeditat, din lipsă de minimă experienţă politică sau simplă prostie, „Triumviratul eşecului” distruge în fiecare zi PSD Cluj.

În campania electorală se munceşte, NU se dizolvă organizaţii, NU se trag pe dreapta lideri municipali precum Dan Morar, Petre Pop, Gabriel Ghiţea şi exemplele pot continua, lideri cu mare credibilitate în organizaţiile lor, NU se alungă membri, NU se organizează procese iacobine în care sunt înfieraţi foşti şi actuali lideri ai partidului care au obţinut în 2016 un rezultat istoric – 33 de primari din 81 (de subsemnatul chiar vă rog să tot vorbiţi, am un stomac prea tare pentru măruntele caractere ale domniilor voastre).

Nu încercaţi în campania electorală să schimbaţi preşedinţi de organizaţii locale. Alegerile se câştigă prin încredere, nu prin japcă.

Îl sfătuiesc pe intrusul care a jignit clujenii şi care este dator vândut la ANAF cu MILIOANE de lei prin nişte societăţi apropiate domniei sale, să înţeleagă că PSD Cluj este o organizaţie serioasă care nu acceptă grobianismele domniei sale, o organizaţie în care virtuţile empatiei şi ale dialogului au fost prezente, condusă de lideri decenţi, cu bune şi rele evident, nu de intruşi impuşi cu forţa nestatutar, nu de şamani ai afectelor de mahala, joase, pentru care talentul organizatoric şi colegialitatea se rezumă la banala impunere prin acţiunea de secreţie a bilei negre…

De asemenea, îi mai solicit intrusului care a jignit clujenii să nu introducă PSD Cluj în lupta sa cu presa din Cluj şi la rându-i, să nu se mai joace de-a omul politic jurnalist. Nu există aşa ceva. Cât de izolat să fii şi cât de îngust să acţionezi încât să te pui în faţa grupului statuar Matei Corvin şi să-ţi prezinţi adjunctul, pseudo-securistul de la partid, în calitate de jurnalist ?!

Să nu-l uităm însă pe intrusul strateg-consultant pierde-vară. Stimate domnule sondator, campania electorală nu este precum modificatul unor cifre din tastatură, în exerciţiile dumneavoastră sociologice!


  • Că se înţelegeţi, pe tehnic, la ultimele prezidenţiale, Lăpuşan, Itu, Cristea, Cordoş, Oleleu, Dan Morar, Roman, Suciu, Fati, Pîrţoc, Boldor, Rus, Bota, Pop, Mocean, Moncea, Julean, Valer, Fârtan, Mureşan, Oltean, Morar, Hanga, Ungur, Făgădar, Petrindean, aleşii locali şi toţi colegii au obţinut în primul tur 77.940 de voturi (23,79%) pentru Victor Ponta în judeţul Cluj, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 139.309 de voturi (42,53%)!
  • De asemenea, în municipiul Cluj-Napoca, Klaus Iohannis a obţinut 44,97 % din sufragii, Victor Ponta – 18,15 %!
  • Prezenţa la vot în judetul Cluj în 2014 a fost de 55,35%, în timp ce la primul tur al alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2009 prezentă a fost de 53,5%.

În contexul cifrelor de mai sus, cred că măcar 60.000 de voturi pe judeţ sunt realizabile şi cred că se poate face un 13% pe municipiu, dacă încetaţi să mai alungaţi membri şi dacă nu vă mai războiţi cu aleşii locali, războaie pe care le-aţi făcut din frică şi necunoaştere. Încetaţi să mai fiţi doar nişte fraţi birmanezi castraţi şi hrăniţi din aceeaşi placentă a urii faţă de cei care nu sunt de acord cu domniile voastre…

Cam astea sunt primele sfaturi stimaţi intruşi! La muncă cu domniile voastre, la lipit afişe!

You may also like

1 comment

Giurgiu Dorel octombrie 25, 2019 at 3:38 am

Trebuie ținuți oare si cei care fiind traseiști,continua să folosească ”parandărătul”?Sau cei care la europarlamentare au făcut campanie pentru PNL,iar ai căror sublocotenenți(consilieri locali)strigă in gura mare M–e PSD și strâng semnături pentru candidatura lui Iohannis?

Reply

Leave a Comment