Trei ani, ZERO investiții în zona Văii Someșului, Gherla – Dej!

Doi ani și opt luni de când este președinte, trei ani de când s-a lansat în campania electorală, în dreptul lui Alin Tișe, în zona Văii Someșului, Gherla – Dej, cu obiectivitate, trecem ZERO REALIZĂRI: niciun obiectiv nu a fost realizat, nicio investiție majoră, de anvergură, nici măcar nu a fost începută, darămite finalizată!

Autostrada Urbană `Câmpia Turzii – Turda – Gherla – Dej` a rămas doar o schiță prezentată în campania electorală din 2012, trenul regional de viteză `Cluj-Napoca – Gherla – Dej`, Centrul Regional Sportiv din Dej destinat Văii Someșului, Parcul Industrial Zonal Dej, Someșul Navigabil `Cluj-Napoca – Gherla – Dej` sunt alte proiecte promise de Alin Tișe în anii trecuți dar în prezent nici măcar nu mai sunt discutate.

Mai mult decât atât, din considerente probabil politice, Alin Tișe și consilierii județeni liberali au blocat un important proiect al consilierilor județeni social-democrați, construcția abatorului din Iclod, un proiect care urma să deservească cel puțin jumătate din județul Cluj.

Modernizarea drumurilor județene bate pasul pe loc, doar câțiva km din zona Vaii Someșului fiind complet modernizați.

„Valea Someșului are un potențial economic extraordinar, însă exceptând proiectele primarilor, susținute de deputatul Cornel Itu și finanțate de Guvernul României cu sute de milioane de lei prin PNDL II, Alin Tișe și consilierii județeni liberali au alocat ZERO lei pentru proiecte, menținând zona Gherla – Dej într-o subfinanțare cronică.

Le solicit consilierilor județeni liberali, ca în bugetul din 2019, să fie cuprinse fonduri pentru proiectele enumerate mai sus și să nu mai subfinanțeze Valea Someșului!” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

You may also like

Leave a Comment