Avem nevoie de mai multe parcuri în Cluj-Napoca! De ce parcurile Tineretului, Feroviarilor, Parcul Est – Între lacuri au rămas promisiuni neonorate?

Extinderea municipiului Cluj-Napoca, creşterea populaţiei din localităţile limitrofe care treptat au devenit dormitoarele oraşului, haosul urbanistic generalizat marca PNL şi Emil Boc şi nu în ultimul rând dezinteresul faţă de spaţiile verzi, au fost câteva dintre cauzele pentru care primarii ultimilor ani ai Clujului, Emil Boc şi mâna sa dreaptă, Sorin Apostu, au neglijat amenajarea de parcuri în municipiul Cluj-Napoca.

„Parcul Tineretului şi Parcul Feroviarilor sunt două promisiuni încă neonorate de Emil Boc. Sunt proiecte pe care le reîncălzeşte de două ori pe an dar în fapt rămân la fel de palpabile precum Cluj Shopping City –  Parndorf à la Cluj, promis de primar în 2016. Mai mult decât atât punerea în balanţă a Parcului Est – Între Lacuri cu proiectul Aqua Park, o altă fata morgana a domnului Emil Boc, arată lipsa de viziune administrativă.

Bugetul municipiului Cluj-Napoca este unul generos şi cu siguranţă ca dacă oraşul ar avea un edil atent, nu un politician populist, se pot identifica resurse, alături de viziune, pentru realizarea celor trei parcuri, însă Emil Boc preferă să stea cu mâna întinsă la Bucureşti, cum a fost şi în cazul Bazei sportive din Gheorgheni finanţată la acea vreme de ministrul Liviu Dragnea” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

You may also like

Leave a Comment