PNL Cluj a intrat în zodia interlopă: Apropiat al primarului Emil Boc, membru al PNL și directorul Sălii Polivalente a bătut un angajat!

PNL Cluj a intrat în zodia interlopă după ce un apropiat al primarului Emil Boc, membru al PNL și directorul Sălii Polivalente a bătut un angajat!

Dacă în ultimii ani, PNL Cluj a sprijinit la nivel local numeroși politicieni care au fost dovediți corupți sau complet iresponsabili, precum primarul Sorin Apostu, președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu și vicepreședintele Radu Bica, astăzi menține în rândurile sale exemple de proastă conduită socială, de la prim-vicepreședintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară care a fost trimis în judecată pentru că s-a urcat baut la volan și a provocat un accident soldat cu un rănit și până la directorul Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, Ionuț Rusu, care conform unei înregistrări video  a bătut un angajat al instituției.

„PNL Cluj a intrat în zodia interlopă și după ce a spijinit politicieni dovediți corupți, acum susține comportamente de interlop în administrația clujeană.

Este imperios necesară o poziție publică a membrilor Consiliului de Administrație – Sala Polivalentă față de acest nou incident iar primarul Emil Boc, liderul de facto al PNL Cluj, trebuie să-i retragă sprijinul politic consultantului său de campanie electorală, care în trecut a fost și angajat în primăria Cluj-Napoca” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

You may also like

Leave a Comment